7/07/2010

Amsterdam

Gisteren was dé dag waar ik het hele schooljaar op heb zitten wachten. De excursie naar Amsterdam! Ik had gehoopt dat er nog veel tijd was om te shoppen maar dit was helaas niet zo. Ik heb ook helemaal niets gekocht maar het was wel een leuke dag. Om acht uur vertrokken we met de bus richting Amsterdam. Het was erg gezellig in de bus. Toen we in Amsterdam aan kwamen gingen we eerst naar The Amsterdam Dungeon. We moesten eerst heel lang wachten voordat we eindelijk naar binnen konden dus dat was wel wat minder. Binnen moesten we ook nog een tijdje wachten maar naar een hele tijd begon het griezelen. Het was minder eng dan ik had verwacht. Ze vertelde allemaal verhalen, waar ik eigenlijk niet naar heb geluisterd. En toen de mini-achtbaan. Die was ook minder eng dan verwacht dus het viel eigenlijk een beetje tegen.
Daarna hadden we maar heel even tijd voor onszelf. Heel even de Zara in geweest maar te weinig tijd om iets leuks uit te zoeken. Het volgende wat op het progamma stond was Madame Tussauds. Dit was erg leuk. Het is echt heel erg maar ik was er nog nooit geweest. Natuurlijk ben ik met bijna elke beroemdheid op de foto geweest. Hier een paar foto's:
De Mona Lisa
Image and video hosting by TinyPic
Met Bob Marley
Image and video hosting by TinyPic
Dit jurkje had ik aan
Image and video hosting by TinyPic
Uitzicht vanuit Madame Tussauds
Image and video hosting by TinyPic
Na dat we in Madame Tussauds waren geweest gingen we een lekker ijsje eten op de dam. En als laatste van deze dag gingen we nog een rondvaart maken door de grachten van Amsterdam. Dit was ook erg leuk. Jammer genoeg gingen we daarna weer terug naar huis.
Maar één ding weet ik nu zeker. Zodra ik mijn eindexamen heb gehaald ga ik studeren in Amsterdam! Ik vind het echt de geweldigste stad van Nederland met alle inspirerende mensen die daar rond lopen!
xoxo'Lisanne

10 comments:

 1. leuk jurkje! jammer dat je niet meer hebt kunnen shoppen haahah
  .x.x

  ReplyDelete
 2. Jammer dat je weinig tijd had, dat had ik dus ook altijd met excursies. Ik ben ook nog nooit in Madam Tussauds geweest hoor.. haha.

  ReplyDelete
 3. leuke foto's wil ook graag een keer met school naar amsterdam !!

  ReplyDelete
 4. Oeeh ik wil ook echt nog een keer naar Amsterdam. En dat jurkje had ik al eerder gezien op je blog. Ik vind het zo schattig! <3

  x Floor

  ReplyDelete
 5. Hele leuke foto's!
  Haha ben een tijdje geleden naar madame tussauds geweest, maar al die dingen heb ik helemaal niet gezien:o

  ReplyDelete
 6. Hele leuke foto's & het klinkt heel gezellig allemaal! :D

  ReplyDelete
 7. Leuk jurkje! en madame tussauds is echt leuk om een keer mee te maken (:

  ReplyDelete
 8. wat een schattig jurkje heb je aan! x

  ReplyDelete
 9. mijn vader woont in amsterdam en ik ben ook echt totally in love with amsterdam haha, weetje al welke opleiding je wil gaan doen? x

  ReplyDelete

Thank you for visiting Fashionable and Me,
and thank you for your reaction.
I really appreciate it!♥