7/11/2010

Basic

Image and video hosting by TinyPic
Poeh, was was het warm vandaag zeg! Vandaag een basic outfitje. Wij zijn dit weekend met de boot weg geweest. Het was echt heerlijk! Alleen toch wel erg warm. Ik heb helemaal niet gezwommen, erg hè? Mijn excuus is dat ik niemand had om mee te zwemmen ;) Ik ben geloof ik ook weer aardig bij gekleurt dus dat is een goed teken. Over een half uurtje begint de voetbalfinale. Spanje tegen Nederland. Ik ben geen voetbalfan, maar de finale ga ik toch maar even kijken... Hoe was jullie weekend?
Ik doe mee aan een foto contest van Nikon! Stem op mij @ http://www.whoareyouwithnikon.nl/index.php?a=inzending&code=4c34c3366ee45
Alvast bedankt!
xoxo'Lisanne

6 comments:

 1. Wat een leuke outfit ! Je hebt echt mooi haar <3 . Echt jammer dat we niet hebben gewonnen !

  xxxxxx'

  ReplyDelete
 2. Loving the simplicity!:D

  http://allthingsmarie.blogspot.com/
  Beauty. Fashion. Interior Design.
  & Life According to Marie.

  ReplyDelete
 3. Oh, wat zou ik ook graag op het water gaan met dit weer! :)

  ReplyDelete
 4. dankje wel! jij hebt ook een erg leuke blog!
  x

  ReplyDelete

Thank you for visiting Fashionable and Me,
and thank you for your reaction.
I really appreciate it!♥