7/04/2010

Flowers, flowers, flowers

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Ik ben weer thuis! Ik heb echt een super gezellig weekend gehad met Tijnke (zie vorige post). Maar ja, aan alle leuke dingen komt een eind. Nu zit ik weer lekker op m'n eigen kamertje, moe te zijn. Vandaag hebben we echt zo'n omrommel dag gehad. We hebben ook een haarmasker gehad. Nou het was echt een ramp! Neem echt nooit een haarmasker, want mijn haar is nu zo vet als ik weet niet hoe. Deze foto's van hierboven zijn nog van gisteren ochtend. Toen ben ik met mijn moeder naar een tuincentrum geweest. Normaal wil ik nooit mee en vind ik er nooit wat aan totdat ik bedacht dat je daar natuurlijk prachtige foto's van bloemen kunt maken. Zo hier het resultaat. En de eerste foto is mijn outfit van gisteren.
Ik heb dus een gezellig en druk weekend gehad! Hoe was jullie weekend?
xoxo'Lisanne

14 comments:

 1. leuke outfit en mooi foto's !

  ReplyDelete
 2. Leuk weekend heb je gehad. Ik heb gewerkt en een verslag afgemaakt :P.

  ReplyDelete
 3. leuke outfit ! Waar zijn je sandalen van? :)

  ReplyDelete
 4. prachtige foto's meid!! leuk outfitje ook

  ReplyDelete
 5. can't go wrong with floral :)
  great photoshoot below too!

  ReplyDelete
 6. Klinkt gezellig! Ik heb zaterdag met vriendinnen in Hoorn voetbal gekeken en gister & vandaag de hele dag op de bank gelegen omdat ik ziek ben :/
  Erg mooie foto's trouwens!

  ReplyDelete
 7. Leuke outfit en echt mooie foto's! (:

  ReplyDelete
 8. Leuke outfit. Ik vind je tas erg leuk!!

  ReplyDelete
 9. wat een superleuk shirt!
  en mooie foto's!
  xxx

  ReplyDelete
 10. wat een schattige foto's!
  jaa zeker :)
  dankjewelll!x

  ReplyDelete

Thank you for visiting Fashionable and Me,
and thank you for your reaction.
I really appreciate it!♥