7/02/2010

New shoes

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Dit zijn mijn nieuwe sandaaltjes waar ik gisteren over vertelde. Ik ben er heel blij mee want ze hebben een mooi neutrale kleur. Vandaag geen outfit post want ik heb vandaag mijn eerste dag gewerkt! Het was ontzettend leuk maar ook vermoeiend en warm. Ik moest nog worden ingewerkt. Ik werk in de bediending van een restaurant. Erg leuk, maar vandaag wel heel warm. Poeh, wat was het warm zeg. Ik was (door het voetbal) optijd thuis dus ik ben nog lekker even met een vriendin naar het strand geweest. Ik ga zo de laatste aflevering van GTST zie (snik snik) en daarna nog een lekker ijsje halen in de stad. Mijn vierde ijsje vandaag, haha.
xoxo'Lisanne

7 comments:

 1. leuke sandalen !!
  was vandaag idd wel erg warm om te werken zeg

  ReplyDelete
 2. leuke sandaaltjes!
  echt jammer dat gtst nu alweer is afgelopen..
  xx

  ReplyDelete
 3. Vier ijsjes, toe maar, haha. Hopelijk is je baantje leuk. Je sandaaltjes zijn echt tof :D.

  ReplyDelete
 4. Hello! This is the first time that I visit your blog and I see is very nice!!
  I love your style, very elegant and modern!
  Good photos!!
  Kisses from http://sweetsyte.blogspot.com/

  ReplyDelete

Thank you for visiting Fashionable and Me,
and thank you for your reaction.
I really appreciate it!♥