12/19/2010

White world

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Long time, no blogging. I'm sorry for that. I had a very busy time, but I have holiday now! I had a Christmas party friday evening. We had so much fun. This blue heels are new. I bought them by my partydress. My feets hurted unbelieveble that night. I couldn't walk anymore at the end of the night. Yesterday, I had an other party. I had a good time too. So much fun!
Lots of love,
Lisanne

25 comments:

 1. Wat een super mooie pumps :)
  Waar heb je die gekocht?

  Liefs, Manon

  ReplyDelete
 2. @ fashion queen: die pumps zijn van de poco loco.

  ReplyDelete
 3. :) mooie pumps! Als ik mooie pumps zie wilde ik dat ik wat kleiner was :(! x

  ReplyDelete
 4. Wow, het is best lang geleden dat ik op jouw blog heb gekeken maar dankzij je reactie(dankje!) dacht ik er weer aan. Je schoenen zijn echt mooi, ze lijken een beetje op die van de h&m! Vooral de kleur vind ik erg leuk.

  ReplyDelete
 5. Leuke pumps en je haar zit echt super! xx

  ReplyDelete
 6. Bedankt voor je reactie op mijn blog!Ik vind je pumps echt super mooi! Heb zelf ook zoiets, alleen ik vind het heel moeilijk om ze te combineren! Ik ben je gaan volgen, hoop dat je mij ook zal volgen! x

  ReplyDelete
 7. The shoes are fantastic, what a great color.
  I can't tell if you are wearing a skirt and a cardigan or it's just a dress, either way it's beautiful and colorful.

  ReplyDelete
 8. Echt heel erg leuk! <3
  Jou schoenen, zijn echt super.

  ReplyDelete
 9. Superleuke outfit en ik hou van jouw hakken!!

  x Emma

  www.thefashionableway.blogspot.com

  ReplyDelete
 10. I REALLY love your skirt and shoes :) Absolutely BEUATIFUL!!

  That GOOD GOOD Blog

  ReplyDelete
 11. love this outfit! especially the skirt! ;)

  rainbowinthegloomysky.blogspot.com

  ReplyDelete
 12. Blauw staat je mooi! Liefde voor je pumps <3

  xx Cristi

  ReplyDelete
 13. Mooi, je nieuwe schoenen! Leuke foto's ook, ik heb toevallig dezelfde blogtitel, haha.

  ReplyDelete
 14. hihi veel feestjes zeg! :D Die pumps en die rok zijn geweldig!
  xx
  p.s ♥thankyou for you sweet comment!

  ReplyDelete
 15. Echt een gorgeous kleur, je schoenen!

  Love,

  ReplyDelete
 16. Love this print dress!
  http://mypretaporterblog.blogspot.com/

  ReplyDelete

Thank you for visiting Fashionable and Me,
and thank you for your reaction.
I really appreciate it!♥