3/07/2011

Blogger Contest @ Urban StilettoIk doe mee aan het blogger contest van Urban stiletto. Met dit hippe contest zijn drie prijzen te winnen. 'Most popular' , 'Rising star' en ' Jury's favorite'. Maar om een van deze prijzen te winnen, heb ik wel jullie hulp nodig! Ga naar deze link en stem op mij! http://www.urban-stiletto.com/blogger-contest-2011/stemmen ps. je kunt 1 keer in de 24 uur stemmen :)
Alvast bedankt!

I'm a competitor of the blogger contest from Urban stiletto. I can win three different prices: ' Most popular', 'Rising star' en 'Jury's favorite'. But I need your help! Go to this link and vote for me!  http://www.urban-stiletto.com/blogger-contest-2011/stemmen. You can vote once in the 24 hour :)
Thank you!

Lots of love,
Lisanne

13 comments:

 1. YEAH ik heb gestemd :)
  nu maar hopen dat ik niet tigtallen reclame-mailtjes krijg van die site...

  ReplyDelete
 2. Ik heb op je gestemd Lisanne :)

  ReplyDelete
 3. Ik heb er wel meer over gelezne. maar jij bent de eerste in mijn bloglovin, dus heb ik ook maar even mooi op jou gestemd!

  ReplyDelete
 4. Leuke foto's!
  Ik heb op je gestemd...

  ReplyDelete
 5. Hahaha so funny, I'm in too! Good luck!
  Thanks for visiting!

  xoxo Sootjeelina <3

  ReplyDelete
 6. Heb op je gestemd!
  Hopelijk win je (:

  XOXO
  www.hiuxing.com

  ReplyDelete
 7. ik heb op je gestemd! ik zal voor je duimen haha

  ReplyDelete
 8. I love your blog, if you wan we can be followers

  <3

  ReplyDelete
 9. Dankjewel!
  Ik ga even op je stemmen (:

  ReplyDelete

Thank you for visiting Fashionable and Me,
and thank you for your reaction.
I really appreciate it!♥