3/29/2011

Feel good tip @ CosmogGirl Magazine

Haha, a really funny thing happend. I'm in the CosmoGirl magazine again. Me and my lovely friend Sietske love baking. We sent a picture of it to CosmoGirl, because they asked about 'feel good tips'. And baking is our feel good tip. I really like the picture, because it's such a spontaneous picture. We had the giggles during making this pictures. I think you can see:)


Je kan elke 24 uur stemmen:) Alvast bedankt!

ps. Lees mijn nieuwe blog op cosmogirl.nl hier!
Lots of love,
Lisanne

15 comments:

 1. oh wat leuk!
  ik zou hem kopen, maar kwam er achter dat ik geen geld meer had :')

  ReplyDelete
 2. leuk, hij komt toch 31 maart uit? of is dit de oudere?
  xoxo

  ReplyDelete
 3. ja ik zag het!
  maar ik dacht niet dat jij het was, haha.

  ReplyDelete
 4. Hoe krijg je het ook voor elkaar! Haha, ik herkende Sietske gelijk, bij jou moest ik even kijken :)
  Liefs, Swaen
  www.xxmieyou.blogspot.com

  ReplyDelete
 5. Sommige mensen komen er nooit in, jij wel 2 keer. Haha!
  <3

  ReplyDelete

Thank you for visiting Fashionable and Me,
and thank you for your reaction.
I really appreciate it!♥