5/14/2011

Blog anniversery!

Yeeeee, today is finally the day. Fashionable and me exists exactly two years. The 14th of May 2009, I started this blog. To celebrate this, I made a video. It's in Dutch, because I thought that was easier haha. Watch enjoy!

This two years, I have experienced such a great things:
♥ The best, greatest and just the most awesome thing I did was the fashionshoot for CosmoGirl (Backstage, young talent shoot CosmoGirl)vand the publication in CosmoGirl magazine (Lisanne in CosmoGirl magazine)!
 ♥  I'm blogging something about fashion on http://www.cosmogirl.nl/ every week. Wanna see everything I wrote? Go to 'LISANNE for COSMOGIRL' on the top of the page.
♥  I met lovely people and I discoverd lots of new amazing blogs

I just want to thank you all! Thank you for the sweet comments, sweet followers and just the sweet people who watch my blog everyday. All the sweet comments make me smile everyday! I really appreciate ever comment, follower and viewer.


Don't follow me? No worries. Follow me on Twitter, Bloglovin', Fashiolista, Lookbook and Youtube!

Is there something you want to tell me that you never did, do you have a tip, something that maybe can get better on my blog or something that you really like, something you would love to see on my blog or do you just have a question? Leave a comment below or send me an email. at fashionableandme@gmail.com

Lots of love, 
a very happy Lisanne 

29 comments:

 1. Dankjewel, ik ben er zelf ook erg blij mee :)!

  Maar gefeliciteerd met je 2jarige blog bestaan !!!!
  En leuk dat je elke week zo'n stukje mag schrijven ! we zullen nog wel lang van je blog mogen genieten!
  XX

  ReplyDelete
 2. gefeliciteeeeeerd! En leuk filmpje.
  over je comment; haha dat kan je nu niet meer kijken omdat ik al schreef dat het de finale was. maar als het er nog een keer komt; dan is het echt heel erg leuk om te kijken!

  ReplyDelete
 3. Nice!! congrats & love youre blog!
  I'm following now!
  wanna follow me?
  love,xx

  ReplyDelete
 4. Gefeliciteerd meid! Mijne bestaat ook alweer 3 jaar, maar voordat ik dat door had was het al 3 mei geweest haha.

  http://fashiablee.blogspot.com

  ReplyDelete
 5. Gefeliciteerd!
  Je blog is super.
  &&leuk filmpje.
  x

  ReplyDelete
 6. GEFELICITEEEERD <3 wat een super leuk filmpje.
  Je praat heel schattig haha.
  Ik blijf je volgen want je blog is super:$
  Misschien een beetje een domme vraag -
  maar ik zou het heel leuk vinden als ik jou msn zou mogen hebben (aa)

  ReplyDelete
 7. Gefeliciteerd !
  Echt leuk om je is een keer 'levend' te zien, haha x)
  Dat klinkt heel raar, maar je snapt wel wat ik bedoel !
  x

  ReplyDelete
 8. congrats! your blog is great! :)

  ReplyDelete
 9. CONGRATS on 2 years of blogging.

  ReplyDelete
 10. Gefeliciteerd!
  Ik ben nog lang niet zo lang aan het bloggen als
  jou (ik gaf het altijd op naar een paar weken)
  Ik hoop dat Jemu de twee jaar en veel langer ook haalt!

  ReplyDelete
 11. Heel leuk filmpje, en gefeliciteerd! ♥

  ReplyDelete
 12. Jeetje Lisanne, wat leuk dit! Nu weet ik hoe je echt bent.. da's echt leuk :). En het valt ook op hoe mooi je haar is. In ieder geval, keep on going like this! Je zult nog veel meer reacties van me krijgen, haha.

  ReplyDelete
 13. Oh en ik kwam hier natuurlijk om op jouw comment te reageren, wat ik vergat :P. Ik kán gewoon niet uitleggen hoe ik mijn layouts maak. Ik doe het in ieder geval met photofiltre en photoline. In photoline kan je lagen gebruiken. Ik gebruik textures/scans/brushes voor mijn layout en wat fotootjes. Maar hoe ik het doe.. I can't explain! Misschien moet ik er ooit een uitleg over maken :P.

  ReplyDelete
 14. Super en gefeliciteerd haha. Je filmpje is erg leuk haha ik heb nog nooit je oude posten terug gelezen HAHA ga ik binnenkort eens doen. x

  ReplyDelete
 15. Echt super bedankt voor je lieve reactie! Ik kende jouw blog eigenlijk al heel lang en keek er ook wel regelmatig op, maar ik volgde m nog niet 'officieel', nu wel natuurlijk! Leuk dat je vraagt of ik model ben, ik krijg die vraag wel vaker! Maar nee, helaas… (hoewel ik het me wel heel leuk lijkt)
  En superleuk filmpje heb je gemaakt! Altijd leuk om te zien hoe iemand 'echt' is dan alleen foto's. Ik zou het heel leuk vinden om vaker filmpjes van je te zien!
  Xxx

  ReplyDelete
 16. ok ik heb het woord leuk echt te vaak gebruikt

  ReplyDelete
 17. Gefeliciteerd! Bedankt voor je reactie, ik vind jouw foto's ook erg mooi :) Super dat je zo'n goede camera hebt gekregen (jaloers :P)

  ReplyDelete
 18. Congrats on the blog anniversary-ill be soon making it to my first year. Blogging is soo fun.

  ReplyDelete
 19. Congrats girly!
  //www.fashion-ice.blogspot.com

  ReplyDelete
 20. Leuk dat je al 2 jaar je blog hebt! Mooi filmpje!
  Je hebt echt een super mooie blog! Ik ben volger geworden.

  ReplyDelete
 21. gefeliciteerd meid, geniet van het jubileum! en leuk... al die dingen voor cosmogirl!

  ReplyDelete
 22. Gefeliciteerd & leuk filmpje!

  ReplyDelete
 23. Gefeliciteeerd Lisanne! Leuk filmpje, je bent echt een leuk meisje!

  En bedankt voor je superlieve comment <3
  XX

  ReplyDelete
 24. Ik heb je trouwens even een mailtje gestuurd met antwoord op je comment! haha

  ReplyDelete
 25. hi! thanks for your comment!! I'm your new follower!! I hope you do the same if you want!!

  ReplyDelete
 26. Gefeliciteerd!
  Wat ben jij een vrolijke zeg. :D

  ReplyDelete

Thank you for visiting Fashionable and Me,
and thank you for your reaction.
I really appreciate it!♥