5/31/2011

Rotterdam

Blouse: Urban stiletto, shorts: Zara, tights: vintage, shoes: Manfield, belt: Pieces, earrings: Six, glasses: H&M
As I told you, I was in Rotterdam last sunday. The day went a little bit different than we planned. There was no time to shop, but there was some time to make outfit photo's and walk arround. It was such a nice weather. Like you see, my outfit is even as blue as the sky and the water. I like this outfit because the shorts and the blouse are almost the same colour. Through combinate this with the floral tights, I made the outfit more special. The yellow belt and earrings are matching with the tights and they make my outfit finished.
I won this blouse on a give-away from Demi! Thanks girl! Make sure you'll watch her blog to: demi knight's life
btw, I really love that yellow bike:) It's perfect for me. Do you love it to?
Lots of love,
Lisanne
ps. Lees mijn nieuwe blog: Zomer outfit op Cosmogirl.nl!

18 comments:

 1. Leuk outfit!!!
  Ik had vorige week ook zo'n gekleurde legging aan met allemaal bloemen en rozen....
  Maar iedereen keek me aan ofdat ik van een andere planeet kwam!
  Maar ik vind het echt super gaaf ^^

  ReplyDelete
 2. Denim on denim vind ik altijd leuk!

  ReplyDelete
 3. Ik ga zondag naar Rotterdam! Leuke foto's.

  ReplyDelete
 4. Wat een prachtige legging en schoenen <3

  ReplyDelete
 5. Rotterdam is echt een geweldige stad, ik ga er deze zomer ook weer een keer heen!

  ReplyDelete
 6. Superleuke foto's en i♥rotterdam.
  x

  ReplyDelete
 7. Wauw, wat je aan hebt prachtig! Een echte oxford girl.
  En dankjewel voor de tip, ik upload mijn foto's altijd met imageshack, maar op mijn blog niet, ik wist het niet eens.
  Ik zal het de volgende keer zo doen.

  Groetjes!

  ReplyDelete
 8. Heerlijk weer, het zijn leuke foto's, zeker de eerste!
  Liefs, Swaen

  ReplyDelete
 9. Mooie outfit :D
  !!! En super leuke foto's!
  xxx

  ReplyDelete
 10. Wauw wat een mooie blog heb jij!

  ReplyDelete
 11. I love those floral tights, I used to have some leggings like these.

  ReplyDelete
 12. wow, wat een super foto's! Ben nog nooit in Rotterdam geweest, het is dus een aanrader? :)

  ReplyDelete
 13. mooie foto's en outfit!♥
  je hebt me inderdaad op een idee gebracht, ga vandaag een beetje puzzelen hihi! ik zal je vraag nu meteen wel beantwoorden; beantwoord m ook in de Q&A.. mijn lettertype komt van: www.dafont.com - dat is een site met allemaal lettertypes, die je dan kan downloaden hihi! liefs

  ReplyDelete

Thank you for visiting Fashionable and Me,
and thank you for your reaction.
I really appreciate it!♥