8/17/2011

NICE TO MEET YOU, I AM ...

... Lisanne
REVIEW.  A while ago, mijnnaamketting.nl sent me this nice name necklace. It is a webshop that sells al kinds of nice name necklaces, which is a trend. This necklace came back on the market trought the program Sex And The City. Carrie Bradshaw was wearing this trendy necklace and a couple of months later a lot of fashionista's were wearing them. Thanks to mijnnaamketting.nl, I got the opportunity to have a nice name necklace to. If you want one yourself, visit mijnnaamketting.nl. Use the code 'fashionableandme' and you'll get 8% discount. So grab your chance!
LOTS OF LOVE,
LISANNE

12 comments:

 1. super leuk!

  alleen sommigen zinneni in je tekst hebben dubbele woorden - kleine tip!

  ReplyDelete
 2. ik vind dat altijd erg leuk! alleen op de een of andere manier vind ik mijn naam daar niet leuk voor, omdat die best kort is...

  ReplyDelete
 3. erg leuk! wil er ook wel eentje, maar eerst nog even sparen.

  ReplyDelete
 4. Ik ga zeker en vast eens gaan kijken naar die webshop :)

  Liefs' http://xxarmani.blogspot.com/

  ReplyDelete
 5. Ik heb er ook zo een, erg leuk! :)

  ReplyDelete
 6. Leuk! Ik miste je blog al, maar ik dacht dat het aan mijn pc lag :)
  xx Lisette

  ReplyDelete
 7. Heb hem vorig jaar besteld & nog steeds niet gedragen, heb er spijt van :(

  ReplyDelete
 8. Tof! Ze moeten mij er ook een sturen, hahaha :P.

  ReplyDelete

Thank you for visiting Fashionable and Me,
and thank you for your reaction.
I really appreciate it!♥