11/25/2011

SAY HI!

OUTFIT. Pictures from what I wore to Ameland. I love the combination of the fake leather, chanel-looking cardigan and the see trough blouse. What do you think about it?
LOTS OF LOVE,
LISANNE

10 comments:

 1. Leuke combinatie meid!

  www.fashiable.nl

  ReplyDelete
 2. Staat je erg goed! Dat jasje had je toch van je oma gekregen? :-)

  www.thisoddgirl.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. Ik vind de ketting echt heel mooi ♥
  (de rest ook)

  ReplyDelete
 4. Leuke ketting en je blouse is ook zo schattig!

  ReplyDelete
 5. @ Marijn: Jaa, klopt! Haha, leuk dat je dat weet!

  ReplyDelete
 6. Haha, dat had ik een tijdje terug in een filmpje van je gezien. Erg lief van je oma.

  Als antwoord op je vraag: ik heb IntenseDebate op mijn blog geïnstalleerd. Dat is een comment-programma-dingetje die door veel bloggers wordt gebruikt. Je kunt hier een account aanmaken: http://intensedebate.com/

  Je krijgt trouwens op een gegeven moment de keuze om "vanaf nu" IntenseDebate te installeren, of vanaf je allereerste posts. Ik raad je aan om het eerste te kiezen, omdat anders alle andere comments met het gewone systeem weg zijn..

  Veel succes verder! :-)

  ReplyDelete
 7. Wauw wat heb jij prachtige foto's, ik volg je :)

  ReplyDelete

Thank you for visiting Fashionable and Me,
and thank you for your reaction.
I really appreciate it!♥