1/28/2012

SNEAK PEEK OF AFW

Follow me on  FACEBOOK // BLOGLOVIN // TWITTER
AFW. Here's just one picture of more thant 500 pictures. Yesterday, I visited the Amsterdam Fashion Week. I attended The Green Fashion Competion. It was really amazing! I met Roos there and together we saw the show. I'm working on a big report about this show. You have to sleep one night, and then you can read it :) 
LOTS OF LOVE,
LISANNE

10 comments:

 1. 500 foto's.. wat wordt een lang artikel morgen!
  ik ben benieuwd! :D
  loves, saar.

  ReplyDelete
 2. Oeh ik wou ook wel dat ik daar ook was!

  Liefs

  ReplyDelete
 3. Ik kan de foto niet zien, jammer, maar ga zeker morgen een kijkje nemen naar je nieuwe artikel! Ben benieuwd! Ik hou echt van AFW en had dit jaar het geluk om ook een show bij te wonen, echt heel leuk!

  ReplyDelete
 4. Leuk! Wat gaaf dat je daarheen ging! Ik ben benieuwd naar de rest van je foto's!

  Liefs,

  ReplyDelete
 5. Wauw wat geweldig dat je daar heen bent geweest ♥

  ReplyDelete
 6. Ben benieuwd! Echt heel gaaf dat je er naar toe mocht!

  ReplyDelete
 7. Ik ben ook naar een paar shows geweest, alleen niet naar the Green Fashion Competition. Echt leuk om een mee te maken, he!

  ReplyDelete
 8. hele leuke foto's! die united nude schoenen zijn heel mooi!
  xo

  mydutchfashionstyle.blogspot.com

  ReplyDelete

Thank you for visiting Fashionable and Me,
and thank you for your reaction.
I really appreciate it!♥