2/02/2012

THE PERFECT JEANS

Follow me on  FACEBOOK // BLOGLOVIN // TWITTER
 
OUTFIT. My new perfect jeans, after searching for months and months, I finally found a the perfect jeans. Since, I'm quite critical, It's hard to find a nice pair of jeans. Ofcourse, there are some jeans over 100 euros that will fit perfectly, but I'm almost never wearing a jeans, so I wanted a cheap one. I found this one at Gina Tricot for only 20 euros. Oh, and my testweek started today:(  it's kind of important for me, so I really have to do everything I can. The consequence is that I haven't much time to blog, but don't be afraid, I prepaired some posts for you! Wish me luck!
LOTS OF LOVE,
LISANNE

24 comments:

 1. Ik moet ook eens nodig nieuwe, echt mooie, jeans! Deze zien er leuk uit! En voor maar 20 euro! Hopen dat ik ook zoiets vind. :)

  ReplyDelete
 2. Ik moet ook een nieuwe jeans! Hij is mooi!

  ReplyDelete
 3. die jeans staat je echt heel goed!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Inderdaad! Zelf koop ik ook nooit dure jeans, maar je vindt maar zelden zulke mooie exemplaren voor zo'n fijn prijsje :O!

   Delete
 4. Nu je het zegt valt me inderdaad op dat je nooit een spijkerbroek aan heb, maar
  het staat je erg goed ;-)

  ReplyDelete
 5. Wat een lief shirtje! Mooie outfit.

  ReplyDelete
 6. Jij woont echt in een mooie omgeving. Leuke outfit!

  www.fashiable.nl

  ReplyDelete
 7. Dat is inderdaad een perfecte jeans
  ik heb de mijne jammer genoeg nog niet gevonden.

  ReplyDelete
 8. leuke blouse! en veel succes met je pww!
  liefs.

  ReplyDelete
 9. Wauw, dat is inderdaad een hele mooie broek!

  ReplyDelete
 10. Je broek is echt super mooi!! :D
  En je hebt ook super leuke blog meid!

  XOXF.
  www.myfashion-expression.blogspot.com

  ReplyDelete
 11. What a beautiful pair of jeans indeed! I think you're right when you say it's very difficult to find the perfect jeans, and when you find one for only 20 Euro it just makes your day :) ! I like the entire outfit as well, pretty blouse! Good luck with your test week! XXX

  ReplyDelete
 12. Hele leuke outfit! Heel veel succes met je toetsweek!
  liefs, Janine

  ReplyDelete
 13. Heey meid

  Ik vond jou DIY U.S.A denim short zo te gek en makkelijk om te maken, Vandaar dat ik die in mijn artikel geplaatst heb,
  Stem op mij de hele maand februari of geef het door...!

  Dankje wel en check mijn blog misschien kunnen wij elkaar volgen..
  Geniet vd sneeuw als het bij jou ook is...

  Groetjes An

  ReplyDelete
 14. Wauw, die jeans staat je heel mooi! Leuke blouse ook, en mooie combi :)!

  ReplyDelete
 15. Mooie outfit! Die broek staat je inderdaad perfect. Ik zat me gisteren te bedenken, ik volg je blog echt al sinds het begin. Je begon zo klein, en je hebt nu al zo veel bereikt! Echt heel knap van je :) respect, en je bent een mooie meid! Liefs

  ReplyDelete
 16. erg mooie jeans, en een geweldige blouse ook!

  ReplyDelete

Thank you for visiting Fashionable and Me,
and thank you for your reaction.
I really appreciate it!♥