3/25/2012

SPRING IN THE AIR

Follow me on  FACEBOOK // BLOGLOVIN // TWITTER
PHOTOGRAPHY. This are my first spring shots this year. I can't say enough how much I love this weather, the blue skies and sunny days. Hopefully, I find some time to photograph again, this after noon. Like I told you, I've been to the study Lifestyle & Design yesterday. I really liked it, but I'm still doubting whether I should study Fashion & Branding at AMFI of Lifestyle & Design at Willem de Kooning. Fortunately, I still have a year to decide this. Enjoy this beautiful sunday!
LOTS OF LOVE,
LISANNE

15 comments:

 1. Lekker op het strand, mag ook met dit weer!
  Liefs, Swaen

  ReplyDelete
 2. Heerlijk om weer zulke foto's te kunnen maken he! Gisteren ben ik ook aan de slag gegaan haha

  www.fashiable.nl

  ReplyDelete
 3. beautiful pics
  cool
  kisses
  fran

  showroomdegarde.blogspot.com

  ReplyDelete
 4. Ik vind de eerste foto heel mooi!
  En ik zou het ook een moeilijke keuze vinden, ik heb ook nog een jaartje maar heb echt nog geen idee wat ik wil studeren! x Marie

  ReplyDelete
 5. Mooie foto's! En die bril op de eerste foot ziet er heel leuk uit

  ReplyDelete
 6. Wauw, erg mooie foto's heb je gemaakt :D I love die bril.
  x Marjolein

  ReplyDelete
 7. Mooie foto's! Succes met kiezen wat je wilt gaan doen!

  ReplyDelete
 8. Ik heb dezelfde zonnebril hihi :)

  ReplyDelete

Thank you for visiting Fashionable and Me,
and thank you for your reaction.
I really appreciate it!♥