4/13/2012

PALLADIUM LITE BOOTS

Follow me on  FACEBOOK // BLOGLOVIN // TWITTER
NEW. Tadaaa, here's the very special thing that needed his own post: the Palladium LITE boots. I see you guys thinking, Lisanne and this kind of shoes, huh? Why? I got the opportunity to do something very excited in cooperation with CosmoGIRL and Palladium boots. You'll hear more about this later. Anyway, I got this shoes and I loveee them. Normally, I don't like this kind of shoes, but these are different. At first, the color is amazing. Yellow is one of my favorite colors. Secondly, the walk I wear my slippers, soo comfy. And last but not least, it's a perfect addion to my wardrobe. It's something people don't expect of me, it's surprising and perfect to spice up some of my outfits. Can't wait wearing these beauties during summer!
LOTS OF LOVE,
LISANNE

24 comments:

 1. They look cool!
  //www.fashion-ice.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. I like the yellow boots!
  kisses
  fran

  showroomdegarde.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. Oooh ben benieuwd wat je mocht doen in samenwerking met Cosmo Girl! :D Ze zien er wel lekker vrolijk uit!

  ReplyDelete
 4. Ben er geen fan van! Maar ben wel benieuwd met de samenwerking CosmoGirl!

  ReplyDelete
 5. Wat een fijn kleurtje, leuke schoenen! Ben benieuwd wat je gaat doen met de CG, helaas ontvang ik hem niet meer.
  Liefs, Swaen

  ReplyDelete
 6. Ik heb ze ook, maar dan in het groen :)
  Erg leuk kleurtje!

  Liefs

  ReplyDelete
 7. Ben benieuwd wat voor samenwerking je had met de Cosmogirl! Zelf houd ik persoonlijk niet van deze schoenen, maar ze zijn wel echt iets voor jou!

  www.fashiable.nl

  ReplyDelete
 8. Super leuk! Geel is niet echt mijn kleur, maar vind deze schoenen echt leuk!

  ReplyDelete
 9. Niet mijn ding, maar de kleur is wel heel stoer en ze zijn lekker opvallend!

  ReplyDelete
 10. ik vind ze super gaaf! vooral door de kleur ;). ben benieuwd!

  ReplyDelete
 11. Yes, Palladium op fashionblogs! Ik draag ze al een aantal jaar, en iedereen verklaart me voor gek. Ik vertel steeds dat ik ze aankomende zomer nog eens wil spreken, het ziet er naar uit dat ik gelijk ga krijgen en ze echt weer hip worden!

  ReplyDelete
 12. Ze zijn zo leuk! Ik had laatst de lavendelkleurige gekregen, heerlijke schoenen zijn het! X

  ReplyDelete
 13. Leuk, en wat een schattig cosmogirl tasje! Wat erg maar ik volgde je nog niet eens. Ik ben het gelijk gaan doen met bloglovin!
  Liefs

  ReplyDelete
 14. De kleur is heel leuk maar ik ben niet zo'n fan van het model.
  Ze lijken me wel heel comfortabel!

  ReplyDelete
 15. Ja, ze lopen heerlijk! Twee maanden terug kocht ik in de sale van Men At Work een bruin leren paar met wol er in voor 20 euro <3
  Ook heb ik nog simpele zwarte en bruine ^^

  ReplyDelete
 16. Wauw deze vind ik heel erg mooi. Meestal hou ik ook niet echt van zulke schoenen, maar deze zijn erg leuk! Past wel bij mijn gele vestje haha. Ben benieuwd wat je hebt gedaan met CG, krijg hem elke maand binnen. Liefs

  ReplyDelete
 17. Ze zijn echt heel erg leuk. Toch vind ik ze wel een beetje Lisanne-achtig, hoor, haha!

  www.thisoddgirl.blogspot.com

  ReplyDelete
 18. super vet!
  elkaar volgen? xliefs.

  ps; ik heb een leuke give-away, je kan 3 cute sieraden winnen! ik zou zeker mee doen, hihi

  ReplyDelete
 19. Je schoenen zijn zo leuk!

  www.kimgodschalk.com

  ReplyDelete
 20. Wat een leuke schoenen! En mooie kleur!

  ReplyDelete

Thank you for visiting Fashionable and Me,
and thank you for your reaction.
I really appreciate it!♥