5/04/2014

LEOPARD CASE

Follow me on  FACEBOOK // BLOGLOVIN // TWITTER *This post is written in Dutch
Als je mij een jaar geleden had vertelt dat ik een smartphone hoesje zou reviewen had ik je waarschijnlijk keihard uitgelachen. Ik was toen namelijk nog het type meisje van: ‘Een smartphone is onzin, zoiets heb ik niet nodig’. Maar sinds september 2013 doe ik ook mee aan dit fenomeen en ik geef toe, het is mega handig. Whatsapp, Instagram, Google Maps en ga zo maar door. 
De eerste drie maand, had ik geen hoesje, aangezien ik gewoon te lui was er eentje te kopen. Toen kwamen de eerste krasjes erop en vond ik het toch een beetje zonde, dus schafte ik een grijs hoesje aan te bescherming van de achterkant. Deze was super handig, maar nou niet echt een lust voor het oog. Maar toen kwam er iets anders op mijn pad en dat was dit Leopard hoesje.
  Ik heb gekozen voor deze ‘Bright Book Cards Case Leopard White’. Ik wilde sowieso iets opvallends, aangezien ik mijn mobiel heel vaak kwijt ben en dit printje is speels maar toch chique. Ik gebruik hem nu een paar dagen en het is super handig! Aan de linkerkant is ruimte voor twee pasjes en nog een vakje waar ik meestal briefgeld in bewaar. In het begin dacht ik nog dat zo’n klaphoesje misschien vervelend zou zijn, maar ik vind dat het mijn telefoon fijner vasthoud. Als ik op de fiets zit of ondertussen iets anders aan het doen ben, geeft het meer grip.
  Wil jij nou ook zo’n mooi hoesje? Neem dan even een kijkje op mobielbereikbaar.nl. Ze hebben een breed scala aan smartphone accessoires, voor fijne prijsjes én met een snelle levering. Voor ieder wat wils, bijvoorbeeld de Samsung Galaxy S5 hoesjes. Ik ben in ieder geval helemaal blij.
LOVE, LISANNE

1 comment:

  1. i love it!

    NEW OUTFIT IN THE BLOG : COMFY AFTERNOON
    http://showroomdegarde.blogspot.com.es/2014/04/comfy-afternoon.html

    ReplyDelete

Thank you for visiting Fashionable and Me,
and thank you for your reaction.
I really appreciate it!♥